Румениге: Тиаго напуска


И. Ангелов

Румениге: Тиаго напуска

Председателят на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге потвърди, че Тиаго няма да поднови договора си с клуба и ще напусне. 29-годишният испански национал е уведомил клуба, че ще търси ново предизвикателство, като в момента медиите представят Ливърпул като основен фаворит за неговия подпис. 

"Всъщност, преговорите, които Хасан имаше с него бяха много продуктивни. И в един момент изглеждаше сякаш ще постигнем споразумение. Но след това Тиаго уведоми Хасан, че иска да направи нещо ново отново, и така ще стане. Ние трябва да приемем това. Имаме договор, който все още е валиден за една година и ако той се споразумее с друг клуб, този клуб ще трябва да плати определена трансферна цена.

"Аз не искам да правя публичен коментар за сумата, която имаме предвид. След това ще говорим, но както казах, не искаме лятна продажба. Аз не съм гневен, аз го харесвам. Мисля, че е страхотен футболист, добър футболист и характер. И не трябва да забравяме - на 29 години той е на възраст, в която ако иска да направи нещо ново, той трябва да го направи, защото в 30-те става трудно за трансфери."

  Сподели
198