Кан предупреди Байерн за Сане


И. Ангелов

Кан предупреди Байерн за Сане

Легендата на Байерн Мюнхен Оливер Кан предупреди клуба за финансовия риск от привличането на полузащитника на Манчестър Сити Лерой Сане. В момента баварците са фаворити за подписа на германеца, който обаче пропусна голям период с тежка травма в последната година. Пеп Гуардиола потвърди тази седмица, че Сане иска да напусне и е отказал да поднови договора си, който изтича през 2021-ва година.

"Той все още има договор с Манчестър Сити и няма какво повече да кажем. Ще говорим за трансфери, за отдаденост на играчи, когато те се случат. Може да е и следващият сезон. Аз мисля, че сега е време да се действа внимателно, особено икономически."

Байерн спечели 8-ма поредна Бундеслига този сезон, а Кан, който също спечели 8 в кариерата си, сподели за липсата на конкуренция:

"Разбира се, в състезание като Бундеслигата трябва да има напрежение, особено около титлата. Не можем да излезем и да кажем: 'Да, сега можем да си позволим да играем малко по-лошо'. Разбира се, това е лига, която трябва да покаже всичко и да използва това, с което разполага в крайна сметка.

"Противниците имаха шансове да ни атакуват и да ни свалят от трона, но този отбор има невероятна психическа мощ, невероятна воля. Те заслужено са шампиони."

  Сподели
254