Фавър наблегна на важността на Санчо


И. Ангелов

Фавър наблегна на важността на Санчо

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Лусиен Фавр отново обяви колко важен за отбора е Джейдън Санчо, след вчерашната минимална победа с 1:0 над Херта Берлин в Бундеслигата. Тази седмица Санчо бе наказан от клуба за неспазване на правилата за социално дистанциране, след като играчът получи подстрижка на косата у дома си, но без да носи маска.

"Важно е, че той е тук. Аз познавам Джейдън много добре. Той беше контузен дълго време. Той не можеше да тренира за 3 или 4 седмици. Трябва да сме внимателни с него. Сега той се върна.

"Добре е, че спечелихме днес. Искаме да продължим така. Имаме 7 точки преднина пред два отбора в момента. Има 4 мача до края. Ще играем мач за мач. Искаме да се справим максимално добре.

"Вчера създадохме шансове без да имаме централен нападател. Това е най-важното за нас и за мен. Например, при гола ни, това беше добър пас от Санчо, Брандт добре подаде напред, Емре Джан пое и вкара. Ние създадохме доста положения преди и след това и можехме да вкараме още. Но Херта също ни затрудни - те имаха добър отбор в игра. В края обаче ние победихме."

  Сподели
196