Майнц се докопа до точката на гости на Кьолн


FUTBOL-TV

Майнц се докопа до точката на гости на Кьолн

Кьолн и Майнц 05 завършиха наравно - 2:2 в двубой от възобновения шампионат на Германия. Въпреки че нямаше фенове, организаторите бяха позволили на феновете да направят една хореография. Привърженици на домакините бяха изписали инициалите на любимия си тим с помощта на фланелки, които бяха поставени върху част от седалките.

Иначе домакините могат да съжаляват, тъй като имаха аванс от два гола, но в последния половин час гостите си спечелиха точка.

Марк Ут се разписа от дузпа в 6-ата минута. Наказателният удар беше отсъден за нарушение срещу него от страна на Муса Ниакате. До края на първата част бе интересно, но в крайна сметка до нов гол не се стигна.

След почивката бе още по-интересно. Флориан Кайнц удвои в 53-ата минута. Той бе точен бързо изпълнен фаул и добро подаване на Доминик Дрекслер. Тайуо в 61-вата намали и даде надежда на гостите. Пиер Кунде вкара втория гол, като той стори това в типичния си стил - самостоятелен пробив и точен удар, който бе факт в 72-ата минута. До края имаше още положения за гол, но в крайна сметка двата тима ще поделят по точка.

  Сподели
116