Инс: Санчо заслужава трансферен рекорд с Юнайтед


И. Ангелов

Инс: Санчо заслужава трансферен рекорд с Юнайтед

Пол Инс обяви мнението си, че за привличането на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд в Манчестър Юнайтед, няма да е неоправдано "червените дяволи" да счупят трансферния рекорд. В момента се смята, че Юнайтед води в състезанието за подписа на английския младеж, като му е обещал номер 7 и трансфер за 100 милиона лири. След като излиза от академията на Манчестър Сити, смята се, че 20-годишното крило ще има интерес от завръщане на познато място.

"Ед Удуърд беше напълно прав когато каза, че Манчестър Юнайтед ще наложи нови правила в купуването заради ситуацията в момента. Това ще проличи най-много именно в тези мега трансфери. Играч, който е бил около 100 милиона лири преди, в момента е 50 милиона, и един играч, който е бил 50 милиона, вероятно сега е в региона на 20-30.

"Това, което трябва да кажа, обаче, е че аз вярвам, че това е за добро. Сумите, които клубовете и агентите бяха започнали да искат станаха глупави. Въпреки че условията в момента са ужасни, ще е добре да видим отново нормални цени след огромната инфлация напоследък.

"Но ако има един играч, за който Ман Юнайтед и Ед Удуърд ще трябва да променят мнението си, това е Джейдън Санчо. Той заслужава големи пари. Той все още е млад, само на 20, но вече е наложен. Очевидно е невероятно талантлив. Клубът вероятно ще влезе във война на оферти за него, но ще е глупаво да не участва в нея. 

"Феновете ще са разочаровани с право ако до момента са смятали, че Юнайтед може да го привлече, а накрая те не се борят за него."

  Сподели
129