Нойер нападна Байерн: Това не е клубът, който познавам


И. Ангелов

Нойер нападна Байерн: Това не е клубът, който познавам

Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер обяви, че би искал да продължи договора си с отбора, но той не е останал доволен след като преговорите с клуба станаха публично достояние в медиите. 34-годишният е основният страж на баварците откакто пристигна от Шалке 04 през 2011 г., като той помогна за 18 трофея преди навлизането си в последната година на договора си в следващия сезон.

Според слуховете, Нойер е поискал 5-годишен договор от клуба, докато Байерн е склонен да му даде само 2 години.

"Всички преговори, които сме имали тук от 2011 г. насам винаги са били водени със страхотна конфиденциалност. Никога нищо не е излизало публично. Но в момента има данни от дискусиите ни в медиите и понякога те дори не са верни. Това ме изнервя. Това не е Байерн, който познавам.

"Аз искам да играя докато съм здрав. Но най-важното нещо за мен е доверието. Ясно е за мен, че е утопия да имам 5-годишен договор. Аз съм на 34 и не мога да прогнозирам как ще играя на 39. Затова казаното в медиите няма много смисъл.

"Винаги е било важно за мен да мога да работя с доверие с хората от управлението. Аз съм лоялен както като играч на клуба, така и като капитан."

  Сподели
187