Борусия Д. - Интер: "Нерадзурите" ще вземат точката


Н. Гавазов

Борусия Д. - Интер:

Борусия Дортмунд - Интер

Стадион: "Сигнал Идуна Парк", Дортмунд

Дата: 05.11.2019 г.

Час: 22:00

Съдия: Дани Макелеле

Борусия Дортмунд ще се постарае да вземе реванш от Интер в мач от четвъртия кръг а груповата фаза на Шампионска лига и да се закрепи на второто място в групата.

От самото начало двата тима се разглеждаха като главните претенденти за компания на Барселона в плейофите. Равенството на "нерадзурите" със Славия и мирният изход на срещата между немците и испанците направи така, че ситуацията да изглежда по-добра за Борусия. В миналия кръг обаче Интер постигна уверена победа над Борусия в Милано и шансовете отново се изравниха.

Борусия играе много уверено у дома, въпреки че в последните мачове от евротурнирите  топката упорито не влиза в мрежата на техните съперници. Играчите на Дортмунд в последните два мача от  национални турнири просто демонстрираха способността да използват собствените си стени.

Първо Борусия от Менхенгладбах бе победена в Купата на Германия, а след това домакините надделяха над Волфсбург в първенството, издигайки се до второто място в класирането на Бундеслигата.

Добрата новина за треньора на Борусия Люсиен Фавър дойде от лазарета на отбора. Шмелцер и Ройс, които не успяха да завършат мача срещу Волфсбург, тренираха в общата група, въпреки че решението дали са готови за игра ще бъде взето непосредствено преди мача.

Интер също е втори  в националния шампионат, но двубоите, последвали победата над Борусия, са малко тревожни за феновете на отбора.

Равенството срещу Парма и напрегнатите минимални победи над Бреша и Болоня (и трите мача можеха да завършат с пораженията на Интер) принудиха Антонио Конте да признае, че хората  му вече са уморени.

Това не е изненадващо, тъй като специалистът не използва ротации и на практика играе с един и същи състав. Влоши се и тактическото разнообразие в играта на "нерадзурите", като първите признаци за това се появиха още в срещата с Барселона на "Камп Ноу".

Санчес остава извън мача, Д'Амброзио също, а добрата новина е, че Сенси се възстанови, но остава извън групата.

Фаворит в мача е Борусия. Германците са притиснати до стената и ще хвърлят всички сили за победата. Италианците обаче едва ли ще се предадат без бой и ще е интересно да видим Конте с какво може да изненада съперника. Съветът ни е да се доврем на Борусия, но да не пренебрегваме напълно Интер.

Прогноза: Борусия - Интер 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
241