Анонс на 5-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 5-ти кръг на Бундеслигата

Шалке 04 – Майнц 05
Стадион: "Фелтинс Арена“, Гелзенкирхен
Дата: 20.09.2019 г.
Час: 21:30

Шалке 04 записа втора победа за сезона, след като в последния си мач от Бундеслигата "кралскосините“ разбиха с 5:1 като гости новака Падерборн. Възпитаниците на Дейвид Вагнер първи допуснаха попадение във вратата си, но след това взеха нещата в свои ръце и нанесоха тежка загуба на противника. Така вестфалци вече имат 7 точки и се придвижиха до 6-ото място в класирането. Шьопф, Раман и Бенталеб са контузени за домакините.

Майнц 05 сложи край на серията от три последователни загуби, с която "червените“ стартираха сезона. В предишния кръг селекцията на Сандро Шварц трудно се наложиха с 2:1 у дома над Херта Берлин. Въпреки спечелените първи 3 точки за кампанията, Майнц остава под чертата, като е на 16-то място. Бел, Матета и Муене са аут.

Прогноза: Шалке 04 – Майнц 05 2:0


Байер Леверкузен – Унион Берлин
Стадион: "БайАрена“, Леверкузен
Дата: 21.09.2019 г.
Час: 16:30

Байер Леверкузен записа втори пореден двубой без успех и допусна първа загуба за сезона. В предишния кръг "аспирините“ претърпяха тежко поражение при гостуването си на Борусия Дортмунд с 0:4. Поражението остави селекцията на Петер Бош със 7 точки, а Байер се намира на 8-то място в класирането. Арангис е контузен, а Демирбай е под въпрос.

Кръг след като постигна историческия си първи успех в Бундеслигата, новакът Унион Берлин отново допусна загуба. Този път "железните“ отстъпиха с 1:2 у дома от Вердер Бремен. Така играчите на Урс Фишер остават с 4 точки и към момента са на 12-то място. Аут за тежката визита в Леверкузен са Суботич и Прьомел.

Прогноза: Байер Леверкузен – Унион Берлин 3:2


Фрайбург – Аугсбург
Стадион: "Шварцвалд Щадион“, Фрайбург
Дата: 21.09.2019 г.
Час: 16:30

Фрайбург продължава със силните изяви от началото на сезона в Бундеслигата. В предишния кръг южняците записаха трети успех, като този път се наложиха с 3:0 като гости на Хофенхайм. Така играчите на Кристиан Щрайх събраха 9 точки и в момента се намират на 3-то място в подреждането. Гулде, Терасино и Флекен са аут за Фрайбург.

Аугсбург пък постигна първи успех на сметката си за кампанията. Преди седмица баварците сразиха с 2:1 у дома амбициозния състав на Айнтрахт Франкфурт. Клубът от едноименния град има 4 точки и успя да се изкачи до 14-то място в класирането. Лазаретът на тима е пълен и в него са Варгас, Рихтер, Йенсен, Груесо, Байер, Гувелю и Гьотце.

Прогноза: Фрайбург – Аугсбург 1:0


Херта Берлин – Падерборн 07
Стадион: "Олимпиящадион“, Берлин
Дата: 21.09.2019 г.
Час: 16:30

Херта Берлин започна сезона равенство 2:2 на гост на шампиона Байер Мюнхен, но след това последва спад в изявите на столичани, които допуснаха три последователни загуби. В предишния кръг "старата дама“ отстъпи с 1:2 от Майнц 05. Така възпитаниците на Анте Чович заемат предпоследното 17-то място със само 1 точка. Пекарик, Майер и Албрехт са с травми.

Ситуацията с новака Падерборн е идентична. Вестфалци са с 1 точка, а в предишния кръг клубът от едноименния град падна с 1:5 у дома от Шалке 04, въпреки че Падерборн първи откри резултата в двубоя.

Прогноза: Херта Берлин – Падерборн 07 2:1


Вердер Бремен – РБ Лайпциг
Стадион: "Везерщадион“, Бремен
Дата: 21.09.2019 г.
Час: 19:30

След като започна сезона с две поражения, отборът на Вердер започна постепенно да напипва правилния ритъм. В предишния кръг "бременските музиканти“ се наложиха с 2:1 като гости на Унион Берлин, за да запишат втори успех за кампанията. Играчите на Флориан Кофелд са с 6 точки и в момента са на 10-та позиция в класирането. Шахин е наказан, а Капинос, Мойсандер, Топрак, Аугустинсон, Велкович и Лангкамп са контузени.

Амбициозният тим на РБ Лайпциг продължава да е едноличен лидер след първите четири кръга на кампанията. Освен това, "червените бикове“ са и непобедени до момента. В предишния кръг клубът от Източна Германия направи 1:1 у дома с шампиона Байерн Мюнхен. Лайпциг има 10 точки в актива си. Шик и Кандидо са с травми за селекцията на Юлиан Нагелсман.

Прогноза: Вердер Бремен – РБ Лайпциг 1:3


Борусия Мьонхенгладбах – Фортуна Дюселдроф
Стадион: "Борусия Парк“, Мьонхенгладбах
Дата: 22.09.2019 г.
Час: 16:30

Борусия Мьонхенгладбах записа втора победа за сезона и в предишния кръг "жребчетата“ се наложиха с 1:0 като гости на новака Кьолн. Така вестфалци имат 7 пункта и към момента Гладбах са на 7-мо място в подреждането. Джонсън, Хофман и Щиндъл са контузени.

Фортуна Дюселдорф направи 1:1 у дома срещу Волфсбург и записа първо равенство за сезона. "Червените“ са 11-ти и имат 4 точки. Айхан, Моралес, Соботка, Баркок и Стьогер са аут за гостите.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах – Фортуна Дюселдорф 2:0


Айнтрахт Франкфурт – Борусия Дортмунд
Стадион: "Комерцбанк Арена“, Франкфурт на Майн
Дата: 22.09.2019 г.
Час: 19:00

Айнтрахт Франкфурт все още не може да намери играта от последния сезон и след първите четири кръга "орлите“ са непостоянни, като имат две победи и две поражения. В предишния кръг възпитаниците на Адолф Хютер отстъпиха изненадващо с 1:2 от Аугсбург. Айнтрахт остава с 6 точки и засега е на 9-то място в класирането. Роде, Де Гузман и Рус са контузени за домакините.

Борусия Дортмунд победи Байер Леверкузен в двубой от четвъртия кръг на Бундеслигата. Битката на стадион "Сигнал Идуна Парк" завърши при резултат 4:0. В 28-ата минута Хакими се възползва от неразбирателство в противниковата отбрана и центрира към връхлитащия в наказателното поле Алкасер, който не сгреши - 1:0. Останалите попадения паднаха след почивката. В 50-ата минута Марко Ройс удвои аванса на вестфалци. Герейро направи 3:0, седем минути преди последния съдийски сигнал, преди отново Ройс да оформи крайния резултат в даденото продължение на срещата. Това е трети успех за BVB от четири кръга и така хората на Лусиен Фавър са 2-ри с 9 точки.

Прогноза: Айнтрахт Франкфурт – Борусия Дортмунд 1:2


Волфсбург – Хофенхайм
Стадион: "Фолксваген Арена“, Волфсбург
Дата: 23.09.2019 г.
Час: 21:30

След първите четири кръга на сезона Волфсбург е един от трите отбора, които до момента все още не познават вкуса на загубата. До момента "вълците“ имат 8 точки и са на 5-то място в класирането. В предишния кръг Волфсбург направи 1:1 като гост на Фортуна Дюселдорф. Бруукс, Кастелс, Камачо и Гинчек са аут за домакините.

Хофенхайм инкасира втора загуба в актива си. В предишния кръг "сините“ отстъпиха изненадващо с 0:3 от Фрайбург. Клубът от Зинсхайм е на 13-ти и има 4 точки. Крамарич е контузен.

Прогноза: Волфсбург – Хофенхайм 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
258