Мюлер: Всичко можеше да се случи в мача с Вердер


Н. Гавазов

Мюлер: Всичко можеше да се случи в мача с Вердер

Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер коментира резултата от полуфиналите на Купата на Германия  с Вердер Бремен. Срещата се проведе в Бремен на "Взерщадион" и бе спечелена от гостите с резултат 3:2.

"Като цяло и двата отбора положиха  много усилия. Както се очакваше, на стадиона имаше страхотна атмосфера. До 2: 0 показахме доста добра игра, въпреки че Бремен  имаше повече моменти от съботния мач. У дома те успяха да играят с нова сила. Заслужено поведохме в резултата, имахме няколко много добри положения. След това допуснахме някои грешки и само за няколко минути Вердер показа невероятна енергия и успя да изравни резултата. В този мач всичко можеше да се случи, но в крайна сметка спечели този, който можеше да изпрати топката в мрежата.

Като цяло имахме значително повече моменти от противника. Но всичко може да се случи в Купата. Мачът бе много горещ, трябваше да отдадем всичките си сили", заяви Мюлер.

Във финала за Купата на Германия  Байерн ще играе срещу РБ Лайпциг, който в полуфиналите се оказа по-силен от Хамбург. Финалът ще се проведе на 25 май.

  Сподели
483