Байерн се измъчи, но отстрани Херта Берлин (видео)


FUTBOL-TV

Байерн се измъчи, но отстрани Херта Берлин (видео)

След продължения, Байерн Мюнхен се наложи с 3:2 над Херта в столицата в 1/8-финал от турнира за Купата на Германия. В редовното време двата тима завършиха наравно - 2:2, но в крайна сметка до дузпи не се стигна, тъй като баварците вкараха трети гол в продълженията.

Максимилиан Мителщет шокира гостите и вкара още в 3-ата минута, давайки аванс на столичани. Радостта на Херта обаче не бе дълга, тъй като още в 7-ата  Гнабри се възползва от избита от краката на Левандовски топка и мощно я насочи в мрежата за 1:1. След почивката двата тима си размениха по още един гол.

В 49-ата Гнабри получи отлично извеждащо подаване от Хамес и прониза Йорщайн за 2:1. В 67-ата минута резервата Зелке се възползва от грешка на Хумелс и прати мача в продължения. В 9-ата минута на първото от тях Коман завърши с глава много добра атака, давайки нов аванс на Байерн. Заслуга за гола обаче имаше Левандовски, който изправари вратаря и го прехвърли, пращайки топката на главата на Коман. До края до нов гол не се стигна и така Байерн се поздрави с победата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
402