Байерн Мюнхен преговаря с Марсиал


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен преговаря  с Марсиал

Представители на нападателя на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал са влезли в контакт с Байерн Мюнхен относно преминаване на своя клиент в немския колос.

През миналия месец агентът на 22-годишния французин Филип Ламболи заяви, че Антони е взел решение да напусне "Олд Трафорд" през този трансферен прозорец в търсене на редовна игрова практика.

По-рано Марсиал бе свързван с преход в Тотнъм, чийто защитник Тоби Алдервейрелд пък е интересен за Юнайтед. Но "червените дяволи" изключиха вариант с размяна на играчи, а назованата цена за Антоан се видя много висока за "шпорите".

Както съобщават британски източници, най-голям интерес към Марсиал, който не попадна в заявката на националния отбор на Франция за финалите на Мондиал 2018, има Байерн Мюнхен.

Според информацията, шампионът на Бундеслигата се намира в тесен контакт с лагера на Антони, в който е виждат един от наследниците на своите възрастни крила в лицето на Франк Рибери и Ариен Робен. Към момента не е ясно в каква степен са напреднали разговорите между Марсиал и Байерн Мюнхен.

Знае се, че интерес към французина има и от страна на ПСЖ, Ювентус и Реал Мадрид.

  Сподели
125