Шалке 04 - Аугсбург: Любопитен мач, с възможност за добра печалба


Н. Гавазов

Шалке 04 - Аугсбург: Любопитен мач, с възможност за добра печалба

Шалке 04 - Аугсбург
Стадион: "Фелтинс Арена", Гелзенкирхен
Дата: 12.03.2017г.
Час: 16:00
Съдия: Роберт Кампка

Резултатите на Шалке 04 в последно време са далече от желаните. Последната победа на "миньорите" е от 11 февруари, когато бе победена Херта. За изминалия месец тимът успя да отпадне от Купата на Германия, да направи две равенства и загуба в Бундеслигата и да завърши наравно с Борусия Мьонхенгладбах в Лига Европа. В крайна сметка Шалке 04 се смъкна чак до 13-то място в класирането, на 4 точки от десетия Байер Леверкузен и на 4 пункта от зоната на плейофите - позиция, която е непривична за "миньорите".

Аугсбург пък е в свои води и няма нищо изненадващо в представянето на тима. Даже баварците са с едно място и с точка над своя съперник. В миналия кръг хората на Мануел Баум направиха епично равенство с хита на сезона РБ Лайпциг, а преди това победиха Дармщад като гост, така че Аугсбург пристига с добро самочувствие и увереност в силите.

Очаква ни крайно любопитен мач, в който почитателите на залозите могат да реализират добри печалби, а и да се порадват на тръпката от играта си. Аугсбург има само една победа над Шалке 04, но от друга страна баварците нямат загуба от "миньорите" в последните си 4 мача. През този сезон колективът на Баум има повече точки навън, отколкото у дома.

Не ви ли намирисва този мач на равенство? При възможност е добре да се играе "1Х", а иначе знакът "Х" си заслужава риска - коефициентът за него се движи около 3.70.

Прогноза: Шалке 04 - Аугсбург 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173