Класически Байерн мина през Шалке и отива на полуфинал за Купата (видео)


FUTBOL-TV

Класически Байерн мина през Шалке и отива на полуфинал за Купата (видео)

Байерн Мюнхен записа класически успех с 3:0 над Шалке 04 на своя "Алианц Арена" в четвъртфинален сблъсък от турнира за Купата на Германия. Така носителят на трофея е само на крачка от нов мач за отличието.

Играчите на Карло Анчелоти си свършиха работата още в първия половин час, в който реализираха и трите попадения. Роберт Левандовски вкара още в 3-ата минута. Рибери изведе перфектно Лева зад защитата и той с техничен прехвърлящ удар откри резултата.

В 16-ата Левандовски се превърна в асистент и сложи топката на главата на Тиаго Алкантара, който прониза мрежата за 2:0. В 29-ата Рибери даде асистенцията, а Левандовски с много силен удар направи резултата класически.

В 77-ата минута за втори жълт картон беше изгонен любимецът на местните фенове Холгер Бадщубер, който е преотстъпен на "миньорите". Бранителят беше отстранен за нарушения срещу Ариен Робен и Хавиер Мартинес.

Така Байерн стига до полуфинал в турнира, а последният участник в тази фаза ще стане известен след мача между третодивизионния Шпортфройнде Лоте и Борусия Дортмунд на 14 март.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
134