Анонс на 20-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 20-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Волфсбург - Хофенхайм
Стадион: "Фолксваген Арена", Волфсбург
Дата: 12.02.2017г.
Час: 16:30
Съдия: Даниел Шиберт

Във вторник Волфсбург претърпя поражение от Байерн Мюнхен в Купата за Германия, което не е изненада, още повече, че 0:1 е достоен резултат. Проблемът е, че това е трета поредна загуба за "вълците" във всички турнири, което показва кризата, обзела "зелените". Даже успехът над Хамбургер в края на миналия месец няма как да успокои, защото дойде в края на мача с аутсайдера и при положение, че "вълците" имаха числено преимущество. Напомняме, че седмица след това Волфсбург претърпя домакинска загуба от съседа Аугсбург.

Хофенхайм продължава да демонстрира отлична балансирана игра. На всичкото отгоре впечатлява и атакуващата мощ на "селяните", включително и при отсъствието на Сандро Вангер.

Срещата между двата тима през есента завърши с нулево равенство. Очакванията за днешната среща са, че домакините ще играят само за победа, а от това могат да се възползват гостите.

Прогноза: Волфсбург - Хофенхайм 1:2

 


Фрайбург - Кьолн
Стадион: "Шварцфалд", Фрайбург
Дата: 12.02.2017г.
Час: 18:30
Съдия: Роберт Хартман

Фрайбург претърпя неочаквано тежка загуба от Борусия Мьонхенгладбах в миналия кръг, но въпреки това "соколите" остават в средата на таблицата, с възможнист да попаднат в топ 8. Отборът е с две поражения в последните си три мача, но едното (2:1) е срещу Байерн Мюнхен след гол на Левандовски в 90-та минута. Успехът над шестия Херта пък показва, че "соколите" имат потенциал.

Кьолн се намира в чудесна форма. "Козлите" претърпяха поражение от хамбургер в средата на седмицата, но това бе в Купата. Относно Бундеслигата, колективът е без загуба в последните си седем мача, което изкачи тима на седма позиция, но само на три точки от третия Айнтрахт.

Този мач е нещо като венец на кръга и много сполучливо с него ще бъде сложен краят на немския уикенд. Съветът ни е за игра с троен знак, с голяма вероятност за равенство и почти сигурно е да видим поне 2.5 гола в сблъсъка.

Прогноза: Фрайбург - Кьолн 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
86