ПСЖ търси информация за Лаутаро


Н. Гавазов

ПСЖ търси информация за Лаутаро

Френският ПСЖ поиска информация за 26-годишния нападател на Интер Лаутаро Мартинес чрез неговия агент. Това съобщава журналистът от Calciomercato Паскал Гаро.

Според източника вчера се е състояла среща между агента на Лаутаро Мартинес и фигура, близка до ПСЖ в сделките между Италия и Франция Марсело Симонян . Отбелязва се, че в момента не се водят преговори, но е възможно Интер да получи сериозна оферта в близко бъдеще.

По-рано италиански журналисти съобщиха, че подновяването на договора на Лаутаро Мартинес в Интер е трудно поради изискванията му за заплати и бюджетните ограничения на миланския клуб.

Припомняме, че по-рано 26-годишният нападател на Интер Мартинес бе избран за най-добър футболист в италианската Серия А за настоящия сезон. Настоящият трудов договор на 26-годишния футболист с клуба е до 30 юни 2026 г. Според информацията, предоставена на портала Transfermarkt, пазарната стойност на аржентинския нападател е 110 милиона евро. През сезон 2023/2024 в Серия А аржентинският нападател е участвал в 33 мача, в които е отбелязал 24 гола и 6 асистенции. .

  Сподели
244