ПСЖ ще спечели на гости на Лил


Н. Атанасов

ПСЖ ще спечели на гости на Лил

Лил – Пари Сен Жермен
Стадион: "Декатлон Арена“, Лил
Дата: 17.12.2023 г.
Час: 21:45

Добрата серия на Лил продължава, като "мастифите“ вече са без загуба в девет поредни кръга в Лига 1. Преди седмица северняците завършиха 0:0 на гости на Клермон Фут. Така играчите на Пауло Фонсека имат 27 точки и са 4-ти в класирането.

Джало, Кавалейро и Давид са с травми за домакините.

Първенецът на Франция Пари Сен Жермен записа осма поредна победа и общо 11-та до момента в Лига 1. В предишния кръг столичани се наложиха с 2:1 у дома над Нант, въпреки неособено убедителната си игра. След този успех Играчите на Луис Енрике са еднолично начело във временното класиране в Лига 1. Парижани имат 36 пункта, което е с четири точки повече спрямо Ница.

Вратарите в отбора на ПСЖ са отсъстващи - Донарума е наказан, а Навас и Рико са контузени. Очаква се на вратата да е юношата Арно Тена. Аут за предстоящия двубой са Мендеш, Руис и Кимпембе.

ПСЖ е в серия от четири поредни победи над Лил в шампионата. За последното "мастифите“ спечелиха през сезон 2020/21 на гости в Париж с 1:0, а последният успех на северняците над столичани у дома е през 2019 г. с убедителното 5:1.

Прогноза: Лил – Пари Сен Жермен 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Пари Сен Жермен (Луис Енрике)
 
Тена
   
Хакими
Перейра
Шкринияр
Ернандес
Заир-Емери
Угарте
Витиня
Дембеле
Мбапе
Баркола
Язичи
Кабеля
Гомеш
Жегрова
Андре
Бенталеб
Исмаили
Рибейро
Йоро
Диаките
   
Шевалие
 
Лил (Пауло Фонсека)

Обоснована прогноза: Лил - Пари Сен Жермен 1:2

  Сподели
210