ПСЖ се опитва да поднови с Мбапе до 2026 г.


Н. Гавазов

ПСЖ се опитва да поднови с Мбапе до 2026 г.

По всичко изглежда, че Килиан Мбапе ще бъде играч на ПСЖ поне до следващото лято, когато изтича договорът му. Сега FootMercato твърди, че Мбапе е на ръба да подпише нов тригодишен договор с ПСЖ, който да го задържи във френската столица до 2026 г., но контрактът включва джентълменско споразумение, което ще му позволи да напусне срещу договорена сума през следващото лято. Спортният съветник Луиш Кампош е замесен в съглашението.

Ако тази информация се окаже вярна, това ще го изключи от преминаването му в Лос Бланкос, ако се вярва на съобщенията, идващи от Испания. Marca твърди, че за да подпише с мадридчани, Мбапе не трябва да подновява и на втори януари трябва да изяви желание да подпише предварителен договор с Реал Мадрид, когато му е разрешено да преговаря директно с "бланкосите". Реал Мадрид не иска да плаща такса за Мбапе.

Ясно е, че ако Мбапе не се придържа към условията, изложени от Реал Мадрид, тогава "бланкосите" ще  трябва да насочат вниманието си другаде. Мбапе предизвика широко неудобство миналото лято, когато отхвърли офертата на Мадрид, който по-рано бе информиран, че ще се присъедини към тях.

  Сподели
234