Монако няма да се даде на ПСЖ


Н. Атанасов

Монако няма да се даде на ПСЖ

Монако - Пари Сен Жермен
Стадион: "Луи II“, Монако
Дата: 11.02.2023 г.
Час: 18:00

Силната серия на Монако продължи и в предишния кръг, когато "монегаските“ записаха 13-та победа от началото на сезона и седма за последните си десет мача в Лига 1. Този път играчите на Филип Клемен се наложиха с 2:0 като гости на Клермон Фут. Така клубът от Лазурния бряг събра 44 точки в актива си и е на 4-то място в подреждането, като южняците продължават да са активно замесени в битката за място в Топ 3, която дава право на участие в Шампионската лига.

Сар е аут за домакините.

В предишния кръг ПСЖ записа втора поредна победа в първенството и 17-та до момента. Този път столичани трябваше да правят обрат при домакинството си на Тулуза за крайното 2:1. Възпитаниците на Кристоф Галатие се възползваха и от грешната стъпка на преследвача Олимпик Марсилия, като успяха да увеличат преднината си на върха на осем точки, като ПСЖ е с 54 пункта.

През седмицата обаче ПСЖ отстъпи пред големия исторически съперник в двубоя помежду им за Купата на Франция и отпадна след поражение с 1:2 в Марсилия.

Отсъстващи за парижани са Мбапе, Мукиеле и Кимпембе.

ПСЖ по традиция играе трудно в Княжеството. Последният успех на столичани на "Луи II“ е от сезон 2019/20 с 4:1. След това Монако постигна два последователни успеха в следващите кампании.

Прогноза: Монако - Пари Сен Жермен 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Пари Сен Жермен (Кристоф Галатие)
 
Донарума
   
Хакими
Маркиньос
Данило
Мендеш
Витиня
Верати
Руис
Солер
Меси
Екитике
Бен Сегир
Бен Йедер
Головин
Диата
Матазо
Фофана
Енрике
Марипан
Диаси
Вандерсон
   
Нюбел
 
Монако (Филип Клемен)

Обоснована прогноза: Монако - Пари Сен Жермен 2:2

  Сподели
417