ПСЖ продължава с победите и срещу канарчетата


Н. Атанасов

ПСЖ продължава с победите и срещу канарчетата

Нант – Пари Сен Жермен
Стадион: "Ла Божоар“, Нант
Дата: 03.09.2022 г.
Час: 22:00

Действащият носител на купата на Франция Нант все още не може да намери правилния ритъм. "Канарчетата“ записаха три ремита, една победа и една загуба до момента. В междинния кръг хората на Антоан Комбуаре стигнаха до късен гол за крайното 1:1 на гости на Страсбург.

Нант е на 10-то място в подреждането и има 6 точки.

ПСЖ очаквано е спечели сезон 2021/22 в Лига 1 и си върна обратно трона от Лил. Така парижани вече се изравниха на върха по брой спечелени титли заедно със Сент Етиен, като това е 10-то отличие за състава от столицата, който измести големия си исторически съперник Олимпик Марсилия.

В първия кръг от сезона ПСЖ очаквано разби Клермон Фут с убедителното 5:0, след това парижани вкараха отново пет попадения за крайното 5:2 срещу Монпелие, за да дойде унизителния успех на ПСЖ над Лил със 7:0. След това играчите на Кристоф Галатие загубиха първи точки, завършвайки 1:1 у дома с Монако, но в междинния кръг ПСЖ отново се върна към победите след успех с 3:0 над новака Тулуза.

Парижани имат 13 точки, с колкото са Ланс и Олимпик Марсилия, но показателите на ПСЖ са най-добри.

ПСЖ загуби последната си визита на "Божоар“ с 1:3. Двата отбора рядко правят равенства помежду си, като последното е от сезон 2006/07.

Прогноза: Нант – Пари Сен Жермен 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
502