ПСЖ няма да се затрудни с Троа


Н. Атанасов

ПСЖ няма да се затрудни с Троа

Пари Сен Жермен – Троа
Стадион: "Парк де Пренс“, Париж
Дата: 08.05.2022 г.
Час: 21:45

ПСЖ очаквано е новият шампион на Франция и измести Лил от трона. Така парижани вече се изравниха на върха по брой спечелени титли заедно със Сент Етиен, като това е 10-то отличие за състава от столицата, който измести големия си исторически съперник Олимпик Марсилия. Това обаче се оказа единственият трофей за ПСЖ този сезон на фона на многомилионната селекция от звезди, с която разполага треньорът на клуба Маурисио Почетино.

В предишния кръг отборът записа второ поредно равенство, завършвайки 3:3 на гости на коравия Страсбург. ПСЖ може да съжалява, тъй като пропиля аванс от два гола в последния четвърт част от мача. Иначе първенецът има 79 точки и е недостижим на лидерската позиция.

Икарди, Дракслер и Паредес са с контузии.

По всичко личи, че съставът на Троа, който е със статут на новак през настоящия сезон, ще успее да изпълни основната цел – да остане в Лига 1. Макар и на практика тимът от регион Гранд Ест все още да не си е гарантирал на 100% оцеляването, три кръга преди края на кампанията на Бруно Ирлес се намират пет пункта от първия от отборите под чертата, заемайки 14-та позиция.

В предишния кръг Троа успя да прекъсне серията от четири поредни мача без успех и победи с 3:0 миналогодишния шампион Лил.

Рами, Салмие, Галон и Азамум са с травми за гостите.

Прогноза: Пари Сен Жермен – Троа 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
550