Равенство върна титлата ПСЖ (видео)


FUTBOL-TV

Равенство върна титлата ПСЖ (видео)

Пари Сен Жермен си върна шампионската титла на Франция. Супер звездите на парижани детронираха правещият слаб сезон Лил.

Тимът на Маурисио Почетино направи равенство - 1:1 с Ланс и четири кръга преди края вече няма как да бъде догонен. Лионел Меси вкара едно редките си попадения с екипа на ПСЖ, Той реализира след брилянтно изпълнение в 68-ата минута, но в 88-ата Корентен Жан изравни. Домакините бяха подпомогнати от факта, че от 57-ата минута играха с човек повече, но и това не им беше достатъчно, заради което атмосферата на стадиона пак беше тягостна и не всички фенове приеха с радост новината за шампионската титла.

След почивката в 57-ата минута Ланс остана с човек по-малко, след като Кевин Дансо получи втори жълт картон. Домакините се възползваха от численото си превъзходство, като в 68-ата минута Неймар намери Меси, аржентинецът си спря топката и реализира за 1:0. Изравнителният гол падна, след като Дейвер Машадо намери Корентен Жан, който с хубав удар порази вратата на Кейлор Навас и оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
495