ПСЖ ще има трудности срещу канарчетата


Н. Атанасов

ПСЖ ще има трудности срещу канарчетата

Нант – Пари Сен Жермен
Стадион: "Ла Божоар“, Нант
Дата: 19.02.2022 г.
Час: 22:00

Добрата серия на Нант у дома продължи и в предишния кръг, когато "канарчетата“ записаха четвърти пореден двубой пред собствена публика без да допуснат загуба. Този път играчите на Антоан Комбуаре се наложиха с минималното 1:0 над Реймс.

Така Нант събра 35 точки и засега е на 9-ото място в класирането, като тимът от едноименния град има реални шансове за някое от местата, които дават право на участие в европейските клубни турнири.

С травма за клуба от регион Пеи дьо ла Лоар е Мутосами.

Хегемонът във Франция ПСЖ няма загуба вече в 15 поредни кръга. Парижани имат комфортен аванс на върха със своите 59 точки, което е с 13 повече пред Олимпик Марсилия. В предишния кръг столичани записаха много труден успех у дома над Рен за крайното 1:0 и то след гол в добавеното време на срещата. Мачът ще се запомни и с освиркванията на феновете на парижани по адрес на своите любимци заради не особено впечатляващата игра.

През седмицата играчите на Маурисио Почетино успяха да се реваншират на привържениците си и да ги зарадват отново с минимален успех за крайното 1:0 в първия 1/8-финален двубой на Шампионската лига срещу Реал Мадрид, като и този път успехът за ПСЖ дойде след попадение в последната минута.

Отсъстващи за визитата край бреговете на река Лоара е Рамос.

Прогноза: Нант – Пари Сен Жермен 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Пари Сен Жермен (Маурисио Почетино)
 
Донарума
   
Хакими
Кимпембе
Маркиньос
Мендеш
Паредес
Верати
Вайналдум
Ди Мария
Мбапе
Меси
Коко
Муани
Блас
Чиривела
Букаро
Симон
Мерлен
Апиа
Палоа
Фабио
   
Лафон
 
Нант (Антоан Комбуаре)

Обоснована прогноза: Нант - Пари Сен Жермен 1:1

  Сподели
541