Пти: Мбапе може да премине в Нюкасъл


Н. Гавазов

Пти: Мбапе може да премине в Нюкасъл

Бившият полузащитник на Арсенал и Франция Емануел Пти заяви, че напълно допуска преминаване на нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе в Нюкасъл.

Както е известно, договорът на Мбапе с ПСЖ изтича в края на този сезон. Пти смята, че Килиан не е достатъчно оценен в Парк де Пренс, така че очаква сънародникът му да си тръгне.

Реал Мадрид се смята за претендент номер едно за Мбапе, но Пти не изключва Нюкасъл, който наскоро бе придобит от най-богатите собственици, ще се състезава за Килиан.

"Всичко е възможно. Знаем какво се случи с Нюкасъл - Мбапе е свързван с там и никога не знаеш как ще се развие всичко. Всичко може да се случи много лесно и бързо.

Често го изпращат в Реал Мадрид и знам, че мечтае да играе за този вид клуб от детството си заради играчите и историята на клуба.

Мисля, че той е разочарован и уморен от ситуацията в ПСЖ. Видяхме някои търкания между него и партньорите му в ПСЖ и френския национален отбор, което отразява само играта му и настроението му."

Може би Реал му е интересен само защото е уморен от случващото се във Франция. Понякога ми се струва, че е оценен по различен начин от Меси или Неймар.

Преди да се премести тук, Меси бе крал на Барселона. Но за мен кралят на ПСЖ е Мбапе, а не Меси или Неймар. С цялото ми уважение към Меси, Мбапе все още е номер едно", заяви Пти.

  Сподели
471