Меси ще наеме къща в Париж за 20 000 евро на месец


Н. Гавазов

Меси ще наеме къща в Париж за 20 000 евро на месец

Нападателят на Пари Сен Жермен Лионел Меси взе решение за местожителство в Париж, където се премести миналото лято. В момента семейството на футболиста живее в елитен хотел, но много скоро Меси ще наеме къща в един от най -престижните райони на града. Наемът няма да надвишава 20 хиляди евро на месец, информира RMC Sport.

Новата къща на Меси ще бъде двуетажна, с обща площ от 300 кв. м. Вътре в имението ще има четири спални, а отвън ще има малка градина. Прави впечатление, че съседите на Лионел ще бъдат неговите съотборници в ПСЖ и националния отбор на Аржентина - Анхел Ди Мария и Леандро Паредес.

Ще припомним, първоначално семейство Меси огледа внимателно къщата в Ньой-сюр-Сен. Тази сграда се намира в комуна в близост до покрайнините на Париж и се намира близо до Булонския лес. Собственикът на къщата, след като научи за звездния статус на потенциалния клиент, значително увеличи наема, като по този начин отказа Меси. Освен това семейството на футболиста обмисля възможността да се премести в замък, чиято стойност се оценява на 48 милиона евро.

  Сподели
164