ПСЖ мисли за Сити, но трябва да победи Ланс


Н. Атанасов

ПСЖ мисли за Сити, но трябва да победи Ланс

Пари Сен Жермен – Ланс
Стадион: "Парк де Пренс“, Париж
Дата: 01.05.2021 г.
Час: 18:00

ПСЖ записа трета поредна победа и общо 23-та до момента. В предишния кръг столичани очаквано се наложиха с 3:1 на гости на Ланс. И въпреки че има най-много успехи от всички отбори в първенството, ПСЖ е на 2-ото място в класирането, като има 72 пункта, с точа по-малко от лидера Лил.

През седмицата играчите на Маурисио Почетино допуснаха обрат и загубиха с 1:2 у дома от Манчестър Сити първия полуфинален двубой в Шампионската лига. Реваншът в Англия е след няколко дни, а ПСЖ продължава да бленува за триумф в най-престижния клубен турнир.

Аут за домакините е Бернат, а не е изключено големите звезди Мбапе и Неймар също да пропуснат двубоя, за да бъдат запазени за мача срещу Ман Сити.

След като прекара няколко сезона във второто ниво на френския футбол, отборът на Ланс се завърна обратно в елитната дивизия. Северняците се представят повече от добре и са с отлични шансове да се класират за европейките клубни турнири наесен. Четири кръга преди края на кампанията "жълто-червените“ са на 5-то място с актив от 56 точки. Освен това Ланс няма загуба вече в 13 поредни кръга, като в последния от тях отборът от едноименния град надигра с 2:1 Ним.

Наказани за тежката визита в столицата са Хайдара, Баде и Сила, а Сотока и Мишлен са контузени.

Прогноза: Пари Сен Жермен – Ланс 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ланс (Франк Хеси)
 
Лека
   
Граде
Фортеш
Медина
Клаус
Каюзак
Фофана
Бура
Какута
Ганаго
Банза
Икарди
Дракслер
Верати
Кийн
Перейра
Ерера
Бакер
Диало
Маркиньос
Дагба
   
Навас
 
Пари Сен Жермен (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: Пари Сен Жермен - Ланс 2:1

  Сподели
326