Лион потвърди: Дембеле близо до Атлетико


И. Ангелов

Лион потвърди: Дембеле близо до Атлетико

От Лион официално бе потвърдено, че бившият нападател на Селтик и Фулъм Муса Дембеле е информирал клуба, че търси ново предизвикателство. В момента Лион преговаря с Атлетико Мадрид за продажбата на играча, след като испанският гранд освободи през зимния прозорец Диего Коста. След равенството 2:2 с Ренв събота, спортният директор Жуниньо потвърди, че преговори се водят:

"Муса дойде да ме види и той смята, че в момента е добро време той да смени отборите, защото е загубил малко мотивация. Това не е нещо, което предвиждахме. Аз го харесвам много.

"Да задържим някой, който не иска да продължи с тази интензивност за следващите 5 месеца няма да е идеално. Ние преговаряме с Атлетико, и аз мисля, че Муса е постигнал споразумение с Атлетико".

Жуниньо коментира като опция за замяна изпадналият в немилост нападател на Лестър Сити Ислам Слимани:

"За нас Слимани е играч, който ценим много, и той е една от малкото ни опции за замяна. Посредата на сезона не е лесно да намериш нападател, който да играе година и половина. Това ще е скъпо. Гледаме и други играчи. Говорихме със Слимани в началото на сезона и почти стигнахме до споразумение. Той иска да дойде тук и да носи нашата фланелка."

  Сподели
277