Тухел: Ще се радваме да видим Меси в ПСЖ


Н. Гавазов

Тухел: Ще се радваме да видим Меси в ПСЖ

Старши-треньорът на ПСЖ Томас Тухел сподели емоциите си след поражението от Байерн Мюнхен с 1:0 във финала на Шампионска лига.

Треньорът на парижани отбеляза необходимостта от укрепване на отбора, като добави, че ще се радва на трансфер на Лионел Меси, който сега обмисля да напусне Барселона.

"Ще се радваме да видим Меси в ПСЖ. Кой треньор ще каже "не“ на Меси? Но мисля, че Меси ще сложи край на кариерата си в Барселона. Той е господин Барселона.

Загубихме много играчи през този сезон и сега Тиаго Силва и Ерик-Максим Чупо-Мотинг напускат. Нуждаем се от нови футболисти, за да изградим силен отбор.

Това е необходимо, ако искаме да поддържаме същото ниво, трябва да се повишим отново. За пореден път показахме, че можем да се състезаваме с най-добрите отбори в Европа с този манталитет и отношение, съчетани с нашия талант“, заяви Тухел.

Вчерашният финал на Шампионската лига бе първи в историята за ПСЖ. Тимът на Тухел стана шампион на Франция, а също така спечели Националната купа и Купата на лигата.

  Сподели
201