Мария: Щастлив съм, че не преминах в Барселона


И. Ангелов

Мария: Щастлив съм, че не преминах в Барселона

Крилото на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария призна, че е доволен от решението си да не премине в Барселона, която му предложи трансфер преди 3 години от ПСЖ. 32-годишният аржентинец премина в ПСЖ от Манчестър Юнайтед през 2015-та година, но бе потърсен като заместник на Неймар през 2017-та, когато той премина в ПСЖ за рекордна сума.

"Бях много щастлив в Париж, но хората в клуба по онова време ми казваха някакви неща, които след това се оказаха лъжи. Барса се опита да ме вземе. Двата клуба преговаряха, но ПСЖ не искаше да ме продава и всичко приключи там. Лъжите, които ми казаха, ме изнервиха много, но в крайна сметка това да не напусна беше добро решение, защото съм щастлив в Париж днес.

"Аз искам да завърша кариерата си в Европа с ПСЖ и само това стои в съзнанието ми. Щастлив съм тук, семейството ми също. За всичко останало не зная. За момента не сме водили дискусии и нямам такива намерения. Искам да се концентрирам на терена, всичко ще дойде с времето си.

"Ще е страхотно ако спечеля Шампионска лига отново. Не само заради трофея, но и заради любовта, която имам към клуба и привържениците. Имам чувството, че през последните два сезона спечелих уважението им. Психически всичко се промени за мен когато почувствах подкрепата им, те пееха за мен. Това ми даде много сила, и аз опитвам да им благодаря на терена. Ако мога да им донеса ШЛ преди да напусна, това ще е префектен край на приказката."

  Сподели
155