Тухел: Отношенията между Неймар и Мбапе са ключа


И. Ангелов

Тухел: Отношенията между Неймар и Мбапе са ключа

Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел обяви, че се надява атакуващото дуо Килиан Мбапе и Неймар да оформят смъртоносно партньорство за да доведат до нов успешен сезон ПСЖ. На пресконференцията си в петък треньорът каза, че Мбапе и новото попълнение Икарди са на линия след своите травми, като той изказа надеждите си Мбапе и Неймар да станат невъзможни за спиране от противниците.

"Отношението между тях е ключово за нас. Те ни носят много възможности. Мбапе се лекуваше няколко седмици, трябва да сме търпеливи, и утре ще е невъзможно той да изиграе 90 минути. Трябва да се адаптираме към ситуацията и противника. Утре ще можем да видим и Мбапе, и Икарди."

В сряда ПСЖ загуби от Реймс с 2:0 и това бе първа домакинска загуба от месец май, 2018-та година. Днес тимът играе с Бордо:

"Добре е да имаме толкова скоро мач след загуба. Винаги е трудно да намериш настроение след удар - това ще е предизвикателството утре срещу добрия отбор на Бордо. Трябва да започнем отново да побеждаваме. 

"Имаше липса на интензивност. Беше изненада за мен това представяне защото направих промени в тази насока. Мразя да губим, беше тежко. Можем повече и ще се подобрим."

  Сподели
105