Президент: Ливърпул разговаря с Пепе


И. Ангелов

Президент: Ливърпул разговаря с Пепе

Президентът на Лил, Жерар Лопес, обяви, че Ливърпул води преговори с представителите на Николас Пепе, но все още не е провел преговори с Лил. С 22 гола и 11 асистенции през последния сезон, Пепе е един от търсените играчи на пазара това лято. 24-годишният помогна за второто място в Лига 1 и сега се свързва с отбори като Арсенал, Байерн Мюнхен и Ливърпул.

"Зная, че има дискусии с играча, но не и с нас като клуб. Ливърпул има играчи на тези позиции, но аз прочетох, че има играчи, които може да напуснат. Аз не съм много концентриран над Ливърпул. Но е вярно, че те разговаряха с агентите.

"Имахме две оферти за него преди Купата на нациите. След нея ще видим. Моята позиция беше, че не можем да извършим трансфер преди състезанието. Имахме две предложения тогава от два клуба. Агентите, с които сме в добри отношения, ни помолиха за време, за да преценят други опции, така че не всичко е до Лил. Играчът също има своите предпочитания.

"В началото на Купата на нациите той каза, че да се намира в такъв турнир и да мисли за нещо друго е сложно. Това е голям избор в кариерата му. В главата му в момента се случват много неща. Съгласихме се да изчакаме до края на Купата на нациите."

  Сподели
383