Фекир се готви да напусне Олимпик Лион


Н. Гавазов

Фекир се готви да напусне Олимпик Лион

Атакуващият полузащитник на Олимпик Лион Набил Фекир има намерение да си търси нов клуб след края на този сезон. Напомняме, че французинът бе на прага на трансфер в Ливърпул, но сделката се срина в последния момент. Според различни инсайдери, мърсисайдци са се отказали заради опасения, свързани със стара травма на коляното на Набил.

Играчът от националния отбор на Франция обаче започна новия сезон много ярко и вече има на сметката си 4 гола и 4 асистенции. Напомняме, че именно Факир огорчи Манчестър Сити в Шампионска лига, а през тази седмица се отличи срещу Хофенхайм.

Според източник от лагера на лионци, в клуба са се надявали, че играчът ще подпише нов договор след проваления трансфер в Ливърпул, но това не се случи и едва ли ще стане, защото 25-годишният французин е готов да си тръгне.

След края на този сезон Фекир навлиза в последните 12 месеца на действащия си контракт, което ще го направи още по-привлекателен в очите на европейските топ клубове. Самият Набил вече мисли за това в кое направление ще тръгне неговата кариера.

Съгласно слуховете, Ливърпул продължава да следи представянето на Фекир и все още може да се върне за играча. Французинът обаче вече се намира и в полезрението на Челси и Байерн Мюнхен. Първите виждат в негово лице заместник на Еден Азар, а вторите - за своите ветерани Ариен Робен и Франк Рибери.

  Сподели
463