Неймар: Меси ми е идол, Роналдо е чудовище


И. Ангелов

Неймар: Меси ми е идол, Роналдо е чудовище

Бившият съотборник на Лео Меси в Барселона - Неймар, обяви, че аржентинецът е негов идол, като той описа и Кристиано Роналдо като "чудовище" на терена. Неймар спечели 2 пъти Ла Лига, 3 пъти Купата на краля и Шампионска лига заедно с Меси в Барселона преди напускането си за 222 милиона евро в посока ПСЖ през 2017-та.

"Да играеш срещу Меси и Кристиано Роналдо - и аз играх с Меси, който за мен е един от най-великите в историята и мой идол. С Меси, ти се учиш всеки ден, дали на тренировка или докато играеш с него, или дори като го гледаш. И това ме правеше по-силен и увеличи капацитета ми на терена защото аз учех много от него. 

"За Кристиано Роналдо, той е чудовище. Да играеш срещу него е удоволствие и чест, но трябва да си по-добре подготвен. Той е един от най-великите във футбола, така че срещу него си нащрек, ставаш по-хитър, но и учиш много, също така.

"Така тези двамата са сред големите, с които се свързвам, защото искам да уча повече и повече, искам да печеля, да вкарвам повече голове. Аз се уча от тях всеки ден."

  Сподели
460