Лион: Вероятността Фекир да остане е 90%


Н. Гавазов

Лион: Вероятността Фекир да остане е 90%

Президентът на Олимпик Лион Жан - Мишел Ола съобщи, че нападателят на клуба Набил Фекир няма да напусне "хлапетата" през този трансферен прозорец. Напомняме, че 24-годишният нападател на националния отбор на Франция бе близо до трансфер в Ливърпул преди старта на Мондиал 2018 и даже даде интервю за клубната телевизия на англичаните, но в крайна сметка "червените" отказаха да завършат сделката - според различни източници, заради историята на травмите на футболиста.

С наближаването на края на Мондиал 2018 в пресата се появиха най-различни слухове и се създаде впечатлението, че Фекир все пак може да премине в Ливърпул за по-малка сума от първоначалната. От страна на мърсисайдци обаче липсва каквато и да е активност, а освен това Ола обяви, че няма да прави компромиси с цената на Фекир.

"Не мисля, че Фекир ще напусне клуба. Той е играч на Лион и ще проведе следващия сезон тук. Вероятността за това е 90%. Никаква сума не може да ни накара да променим решението си, само решението на Набил има значение.

  Сподели
601