Президентът на Олимпик Лион предупреди Ливърпул за Фекир


Н. Гавазов

Президентът на Олимпик Лион предупреди Ливърпул за Фекир

Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Ола предупреди Ливърпул, че плеймейкърът Набил Фекир е по джоба само на "много, много богат клуб". През последните месеци скаути на "червените" нееднократно наблюдаваха Фекир в действие, а към края на сезона слуховете за готвен трансфер на играча в лагера на мърсисайдци се засилиха.

Някои таблоиди на Острова и техни събратя във Франция в един глас твърдяха, че страните са в напреднали преговори, а други дори обявиха, че сделката на практика е съгласувана и 24-годишният французин е пред трансфер в клуба от "Анфийлд".

В определен период мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп охлади страстите и емоциите от сплетните, отричайки за сделка, но това не попречи на Canal + отново да раздуха историята  през миналата седмица.

Сега се наложи работодателят на Фекир лично да внесе яснота по темата.

"Ние не сме имали никакъв контакт с Ливърпул или с някой друг клуб. За това и нищо не е обсъждано около Фекир. Убеден съм, че Набил сега повече от всякога иска да остане тук, защото се класирахме за Шампионска лига. Ние ще обсъдим с него всичко. Той по великолепен начин заслужи правото да се отправи в Русия с националния на Франция, което само увеличава неговата стойност. Но към момента нищо не се случва. Който желае Набил Фекир, той трябва да бъде много, много богат", заяви Ола.

Малко преди края на сезона Фекир даде интервю за Hit&Sport 98.4, пред което потвърди, че не преговаря с друг клуб: "Към момента няма никакви новини и аз съм играч на Лион. Слухове винаги ще има, но колко е голям процентът на достоверност в тях? В момента мисля само за представянето на отбора и нищо друго няма значение за мен. До края на сезона остават два мача, а ние искаме да ги проведем по най-добрия начин. Вие знаете, че Лион е клубът на моето сърце. Разбира се, че искам да играя с тях в Шампионска лига".

  Сподели
524