Нант обяви за раздялата си с Раниери


Н. Гавазов

Нант обяви за раздялата си с Раниери

Официалният сайт на Нант обяви, че Клаудио Раниери напуска своя пост. Италианският специалист пое "канарчетата" през лятото на 2017 година, като преди това последното му работно място бе Лестър, с който стана шампион през сезон 2015/16. Раниери обаче влезе в конфликт с клубното ръководство и по-специално със собственика на клуба Валдемар Кита, който не изпълни някои от обещанията си към Клаудио.

Новината за предстоящото освобождаване на Раниери се появи още във вторник, а вчера собственикът на клуба съобщи, че клубът и специалистът са уточнили условията на раздялата.

Днес Нант потвърди тази информация.

"Искам да благодаря на президента, тъй като той ми позволи да дойда в Нант и така аз се върнах във Франция. Искам да благодаря на феновете на отбора, които бяха с нас и ни подкрепяха.

Искам да благодаря на своите футболисти, защото първата част на първенството бе отлична, даже независимо от това, че втората част се получи трудна. За мен е важно, че те показаха воя максимум. Надявам се, че Нант ще продължи да прогресира", заяви Раниери.

  Сподели
411