Емери: Купонът на Неймар повдигна духа ни


И. Ангелов

Емери: Купонът на Неймар повдигна духа ни

Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери сподели мнението си, че шумното празненство на рождения ден на нападателя Неймар е помогнало за настроението в отбора. В неделя нападателят отпразнува 26-ят си рожден ден във френската столица, като събитието привлече много звезди и медии.

"Аз бях един от първите, тръгнали си около полунощ. Неймар сряза тортата и аз тръгнах. Това е добре за отборния дух. Днес ние сме готови да се подготвим за срещата ни утре. 

"Когато играеш три пъти в седмицата играчите нямат много време да се насладят на моментите извън футбола. Аз се доверявам на играчите си, те са страхотни професионалисти. Съставът мисли 70% от времето за футбол и 30% за свободно време. 

"Преди 15-20 години нямаше социални мрежи и когато играч имаше рожден ден това беше по-лично. Беше важно целият отбор да е заедно сега. Президентът, спортният директор, съставът и екипа бяха там с Неймар, който отпразнува важен повод. Беше добро празненство. Но днес най-важното е да се върнем към подготовката."

  Сподели
113