Дракслер: Арсенал не прояви интерес към мен през тази зима


Н. Гавазов

Дракслер: Арсенал не прояви интерес към мен през тази зима

Атакуващият полузащитник Юлиан Дракслер разказа, че Арсенал не е претендирал за него през миналия месец, когато той смени Волфсбург с ПСЖ. Феновете на лондонския клуб с тъга посрещнаха новината за прехода на немския национал, тъй като през последните няколко трансферни прозореца името на Дракслер се свързваше с интерес от страна на Арсен Венгер, който възнамеряваше да прави от Юлиан "новия Робин ван Перси".

Но през тази зима Дракслер премина в ПСЖ след като преди това отказа да играе за Волфсбург, а Арсенал така и не се възползва от ситуацията и даже не направи опит да спре сделката.

"Проведох добри години в Германия, но исках да пробвам нещо друго. Поради тази причина реших да се отправя към ПСЖ. Във Волфсбург смениха директора и треньора. Добре се разбирах с тях, но с моя мениджър преценихме, че ще е по-добре да сменя обстановката", заяви Дракслер.

"Послушах сърцето си и избрах ПСЖ, защото те играят в стил, който най-добре ми подхожда. Но имах и други варианти. Арсенал? Не. Те влязоха в контакт с мен през последните две години, но не проявиха никакъв интерес към мен през тази зима", каза още немецът.

 

  Сподели
141