Рен - ПСЖ: Потърсете изненадата


Н. Гавазов

Рен - ПСЖ: Потърсете изненадата

Рен - ПСЖ
Стадион: "Роажон Парк", Рен
Дата: 01.02.2017г.
Час: 22:00
Съдия:

Рен ще бъде домакин на ПСЖ в мач от 1/16-финалите на Купата на Франция, като интригата се подгрява от това, че двата тима си дадоха среща преди две седмици в среща от Лига 1. Тогава "червено-черните" бяха напълно равностойни на своя съперник и имаха повече положения за гол от него. но голът на Дракслер в края на първата част остана единствен на таблото. Сега хората на Кристиан Гюркуф имат възможност да поправят тази грешка, а представяте ли си каква радост и гордост ще настъпи сред почитателите на бретанския тим, ако техните любимци изхвърлят гранда?

Иначе Рен е без победа в последните си шест мача в първенството, записвайки три равенства и три загуби. Освен това хората на Гюркуф не могат да вкарат два и повече гола в последните си шест срещи, а в събота бяха на прага на домакинска загуба от Нант, но голът на Йорис Гнанон спаси точката. Така Рен бавно, но сигурно напусна топ 6 и се отправи към средата на таблицата.

ПСЖ имаше нещастието да получи гол в 92-та минута на мача си с Монако в неделя вечер. Впрочем, равенството би трябвало да радва столичани, защото те не играха добре, докато техният съперник вложи всички усилия да измъкне нещо при визитата си. Този резултат сложи край на победна серия от седем мача за хората на Унай Емери, които вече са трети в класирането на Лига 1, на три точки след Монако и Ница.

Това ще е трети двубой между тези два тима през този сезон, като парижани спечелиха предишните два, при това без да допуснат гол. Нормално е букмейкърите да не отдават голямо доверие към домакините, но въпросът е, с какъв състав ще излезе Емери за мача. Само след три дни столичани ще гостуват на упорития Дижон, така че най-вероятно ПСЖ няма да излезе с оптимален състав на "Роажон Парк" утре вечер, а това е възможност за почитателите на залозите да потърсят изненадата.

Прогноза: Рен - ПСЖ 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Рен:

21 декември Лил - Рен 1:1 (Лига 1)
08 януари Биариц - Рен 0:6 (Купа на Франция)
14 януари Рен - ПСЖ 0:1 (Лига 1)
21 януари Гингам - Рен 1:1 (Лига 1)
28 януари Рен - Нант 1:1 (Лига 1)

ПСЖ:

11 януари ПСЖ - Метц 2:0 (Купа на Лигата)
14 януари Рен - ПСЖ 0:1 (Лига 1)
21 януари Нант - ПСЖ 0:2 (Лига 1)
24 януари Бордо - ПСЖ 1:4 (Купа на Лигата)
29 януари ПСЖ - Монако 1:1 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Рен - ПСЖ

62 срещи
17 победи за Рен
16 равенства
29 победи за ПСЖ
Голова Разлика: 79:55 за ПСЖ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160