Спалети: Трябва да направим повече


Н. Гавазов

Спалети: Трябва да направим повече

Старши -треньорът на италианския национален отбор Лучано Спалети говори за равенството в мача от 3-ия кръг на груповата фаза на Евро 2024 с Хърватия (1:1). Напомняме, че Италия избегна загуба в осмата минута на добавеното време.

"Когато срещите се развиват по този начин, накрая всичко става по-вълнуващо. Вече никой не вярваше, но играчите поеха малко рискове и останаха с ясно съзнание. Трябва да ги поздравим за начина, по който реагираха. През първото полувреме не бяхме в най-добра форма. Ако правим толкова малко, постигаме малко. Това е поведение, при което мислите за резултат, без да вярвате, че можете да го постигнете. Очаквам повече от моите играчи. Правим твърде малко грешки. Нашите възможности са отвъд това, което сме виждали. Трябва да направим повече“, заяви Спалети.

След три изиграни кръга испанският отбор спечели девет точки и оглави група B. Италия зае второ място с четири точки. Националният отбор на Хърватия е на трето място с две точки. Отборът на Албания затвори класирането на квартета само с една точка.

  Сподели
88