Зинченко: Много е неудобно да гледаш в очите феновете


Н. Гавазов

Зинченко: Много е неудобно да гледаш в очите феновете

В рамките на първия кръг от груповата фаза на Евро-2024 националният отбор на Украйна започна с много неуспешно представяне срещу Румъния, от която отборът на Сергей Ребров загуби с 3:0.

Универсалният халф на "синьо-жълтите" Александър Зинченко, който игра ляв защитник заради контузията на Виталий Миколенко, коментира представянето на своя отбор

"Не знам какво да кажа... Много е неудобно да гледаш в очите феновете. Те дойдоха днес да ни подкрепят. Искам да кажа само едно нещо: ще направим всичко в следващия мач, за да ги направим щастлив. Не знам какво да коментирам тук. Сигурен съм, че всички момчета са много важни... Но днес се случи това, което се случи.

Какво се обърка? Не знам. Не знам кога бе повратната точка. Някъде нещо ни липсваше. Може би повече агресия в атака. Основното е, че треньорът ще ни каже какво ни трябва, за да постигнем положителен резултат в следващите мачове.

По време на почивката основното, което каза треньорът, е да бъдем по-агресивни в предни позиции, защото едно е да владееш топката, но трябва да създаваме моменти и днес имаше проблеми с това", заяви Зинченко.

  Сподели
87