Маунт излезе с обръщение към феновете


Н. Гавазов

Маунт излезе с обръщение към феновете

22-годишният полузащитник на Англия Мейсън Маунт публикува изявление пред феновете след поражението от Италия във финала на Евро 2020.

"Трудно е да се понесе поражението и ми отне известно време, за да осъзная колко сме депресирани, че не можем да вдигнем този трофей и да измислим правилните думи. Както винаги, представянето на Англия бе чест и загубата на финала бе сърцераздирателна. Но когато погледнете назад докъде сме стигнали като екип, аз съм толкова горд от постигнатото.

Нашият отбор отива много по-далеч от този, който виждате на терена и всички те заслужават да получат благодарност за изпълнението на ролята, която ни докара дотук. Моите съотборници, Англия, нашите семейства и приятели и разбира се феновете.

Чуваме вашата подкрепа от трибуните и ви виждаме да ни гледате у дома или в кръчмата с приятели и семейство. Всички сме толкова благодарни, че успяхме да съберем хората след толкова години раздяла.

Ужасно е обаче да видя някои расистки обиди, насочени срещу моите съотборници, които бяха достатъчно смели да действат, когато беше най-важно. Те не заслужават нищо освен похвала и възхищение и всички ние сме заедно срещу ужасния тормоз, който получиха.

Но за истинските фенове, които ни подкрепят всички, това е само началото. Ще се върнем по-силни“, гласи публикацията на Маунт в Twitter.

  Сподели
507