Кейн: Имаме шанс да влезем в историята


Н. Гавазов

Кейн: Имаме шанс да влезем в историята

Английският нападател Хари Кейн сподели очакванията си за финала на Евро 2020 срещу Италия на "Уембли".

"Фактът, че финалът ще се проведе на "Уембли", прави това събитие още по-значимо. Феновете ни ще пеят и ще ни подкрепят - атмосферата ще бъде незабравима! Така че няма по-добро място, където да спечелим втория си трофей. Това е най-важният момент в историята на страната. Емоциите ще бъдат поразителни - уверен съм, че ще се наложи и да се изнервите. Просто трябва да излезете на терена, да се захраните с енергията на трибуните и да се възползвате максимално от нея.

Да не забравяме, че през 1966 г. Англия стана световен шампион и това бе толкова значително постижение за отбора и цялата страна. Феновете ни осигуряват топла подкрепа на всички турнири, опитвайки се максимално да накарат отбора да успее. На Евро 2020 всичко е абсолютно същото.

Имаме шанс отново да влезем в историята. Да покажем на родителите и семейството ни каква е Англия на финала, защото те никога не са я виждали на живо. И мисля, че така ще е в цялата ни страна. Разбира се, това е специален момент. Ако успеем да завършим работата и да спечелим, тогава ще останем в историята до края на живота си. Сериозен тест, но трябва да се справим с него", заяви Кейн.

  Сподели
296