Киелини: Англия има невероятно силен отбор


Н. Гавазов

Киелини: Англия има невероятно силен отбор

Защитникът на Италия Джорджо Киелини сподели мислите си за Англия преди финала на Евро 2020 на 11 юли. По-специално Киелини похвали играта на нападателя и капитан на британеците Хари Кейн.

"Ако препрочета съобщенията, които изпратих на приятелите си преди турнира, ще почувствам в тях вярата, че можем да прекараме едно незабравимо лято. Лято с емоции, радост, вълшебни вечери и вълнуващи пътешествия. Сами можете да усетите какъв сплотен екип имаме и колко радост ни дава да правим едно нещо заедно.

Удържането на Кейн ще бъде трудно, невероятно трудно. Винаги съм го харесвал с играта си. Спомням си един от първите му мачове за Англия - тогава играхме в Торино. Още тогава той ми направи страхотно впечатление. Той знае как да работи от дълбочина на терена и да доставя проникващи подавания. Той вкарва с глава и крака, винаги може да нанесе точен удар от голямо разстояние.

Англия, разбира се, не е само Кейн. Те имат страхотни играчи и на двата фланга, а резервите биха могли да укрепят всеки отбор. Играчи като Джак Грилиш, Джейдън Санчо, Маркус Рашфорд, Доминик Калвърт-Люин, Филип Фоден. Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън също е сред резервите. Като цяло това е невероятно силен отбор", заяви Киелини.

  Сподели
243