Кейн: Всичко е в ръцете ни


Н. Гавазов

Кейн: Всичко е в ръцете ни

Нападателят на националния отбор на Англия Хари Кейн коментира победата с 4:0 над Украйна в четвъртфинален мач от Евро 2020.

"Основното нещо е да достигнете пика на формата във времето. Невероятна вечер, ние ускоряваме все повече и повече,  от мач на мач.

Бяхме фаворити в този двубой, това ни подложи на натиск, очакваха резултат от нас и е страхотно, че успяхме да играем така, както играхме. Вкарахме четири, не допуснахме - вечерта бе идеална.

Разбира се, нападателят винаги е доволен да отбележи в началото на играта и да помогне на отбора. Сега говорят много за мен и моята игра, но аз просто искам да помогна на отбора, да вкарвам голове и да отведа отбора напред - надявам се на финала на Евро.

Много от нас играха срещу Хърватия на полуфиналите на Мондиала, така че знаем колко разочароващо е да не стигнем до финала, когато този път вече е зад гърба ни. Настоящият турнир върви добре досега. Движим се стъпка по стъпка, но основното е, че знаем къде искаме да отидем: искаме да спечелим големи турнири.

Полуфиналите на "Уембли" ще бъдат страхотни! Какъв ден за нашия отбор, за цялата страна - много от нас вече няма да имат възможност да играят такъв мач на голям турнир. Всичко е в ръцете ни, всички възможности са отворени и не трябва да ги пропускаме", заяви Кейн.

Англия ще се изправи срещу Дания на полуфиналите на Евро 2020. Срещата ще се проведе на 7 юли и ще се проведе на стадион "Уембли" в Лондон. Начало в 22:00 часа българско  време.

  Сподели
284