Олмо: Не приемаме заплахите срещу Мората


Н. Гавазов

Олмо: Не приемаме заплахите срещу Мората

Полузащитникът на Испания Даниел Олмо сподели очакванията си от 1/8-финала на Евро 2020 с Хърватия, а също така говори за заплахите срещу нападателя Алваро Мората.

"Хърватският национален отбор е много конкурентен. Те винаги искат да побеждават, имат сериозна подкрепа от феновете. Мисля, че хърватските играчи са искрени хора, отдадени на своя спорт. И двата отбора демонстрираха силните си страни в груповата фаза. Не мисля, че има фаворит в тази конфронтация. Спомням си какви грандиозни тържества бяха в Хърватия, когато националният им отбор зае второ място на Световното първенство. Аз също се радвах за тях. Сигурен съм, че хърватският отбор няма да се затвори в защита. Но трябва да се съсредоточим върху силните си страни и да сме подготвени за всяка игра.

Ние сме срещу всякакви заплахи срещу Мората. Критиката е нормална, тя е част от футбола и ние я приемаме, но не можем да стигнем твърде далеч. Просто се поставете на мястото на играча. Всички сме хора, трябва да се уважаваме. Приемаме критика, но да заплашваме означава да прекрачим границата", заяви Олмо.

  Сподели
136