Брайтвйат: Горд съм от играта на отбора


Н. Гавазов

Брайтвйат: Горд съм от играта на отбора

Нападателят на Дания Мартин Брайтвайт коментира поражението с 2:1 от Белгия в мач от втория кръг на груповата фаза на Евро 2020.

"Имахме фантастично начало. Мисля, че показахме психологическата си стабилност. Имахме допълнителна мотивация да играем за Кристиан Ериксен и за цялата страна. Чувствахме, че целият стадион бе с нас от самото начало на мача - това бе нещо специално, нещо, за което съм много благодарен.

Невероятно съм горд да играя в този отбор. Гордея се с моите съотборници, горд с нашите служители, горд с Дания. Като футболист винаги мечтаете да играете за най-добрия клуб в света.

Имах невероятен късмет да играя пред тези трибуни и пред цяла Дания. Благодаря ви много! Всички деца, които имат мечта, моля, продължете да се борите за нея! Бях един от вас, който някога е гледал всички тези мачове, а сега съм тук и съм изключително благодарен за всичко.

Все още имаме мач в понеделник и аз наистина го очаквам с нетърпение. Ще завършим груповата фаза увереността, че ще преминем към следващия кръг.

В крайна сметка това, което този тим може да направи е невероятно. Нищо не ни ограничава. Ще се съсредоточим върху подготовката за следващия мач", заяви Брайтвайт.

  Сподели
176