ПСЖ няма да допусне изненада срещу Рен


Н. Атанасов

ПСЖ няма да допусне изненада срещу Рен

ПСЖ - Рен
Стадион: "Парк де Пренс", Париж
Дата: 29.04.2016 г.
Час: 21:30
Съдия: Амари Делур


ПСЖ трябваше да гостува на Бордо преди седмица, но двубоят на парижани бе отложен заради финала в турнира за Купата на Лигата, който играчите на Лоран Блан спечелиха, надделявайки с 2:1 над Лил. Така ПСЖ си гарантира нов трофей, след като вече си осигури предсрочно титлата в Лига 1, а столичани затвърждават все по-уверено доминацията си на абсолютен хегемон през последните години. След отпадането от Шампионската лига, най-важният двубой за ПСЖ до края на кампанията ще бъде финалът за Купата на Франция, където съперник в спор за отличието ще е големият исторически съперник Олимпик Марсилия. За настоящия двубой контузен е само Тиаго Мота.

Рен продължава да се бори за място в евротурнирте наесен. В предишния кръг бретанци направиха 1:1 у дома срещу коравия тим на Монако. В момента възпитаниците на Ролан Курбис заемат 7-мо място в подреждането с актив от 52 точки. За тежкото гостуване в столицата контузени са Гюркюф, Диало и Нтеп, а наказан е Диане.

ПСЖ е в серия от две поредни победи над Рен с по 1:0. През сезони 2012/13 и 2013/14 Рен на два си тръгне с трите точки от Париж, печелейки с 2:1 и 3:1.

Прогноза: Пари Сен Жермен - Рен 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
240