Анонс на 16-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 16-ти кръг на Висшата лига на Русия - срещите в неделя

Мордовия - Динамо
Стадион: "Старт", Саранск
Дата: 22.11.2015г.
Час: 13:30
Съдия: Владимир Москалев

И двата отбора си приличат по това, че са големи длъжници на своите почитатели. Мордовия е предпоследен, а Динамо се намира на 10-то място в класирането, без особени надежди да пробие в топ 8. Другото е, че съперниците в миналия кръг сложиха точка на лошите си серии. Тимът от Саранск помете Анжи с 4:0, а столичани победиха с 2:1 на собствения си стадион аутсайдера Кубан. Едва ли обаче може да говорим за прогрес в играта на московчани, които се измъчиха срещу южняците.

Махмудов, Шипицин и Мухаметшин няма да играят за домакините. Гостите са без Самба, Данилкин и Кокорин.

Динамо не изглежда добре и се затруднява срещу всеки един съперник. Ако московчани не променят нещо кардинално в играта си, те ще загубят днешния мач.

Прогноза: Мордовия - Динамо 2:1

 

Кубан - Терек
Стадион: "Кубан", Краснодар
Дата: 22.11.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Алексей Николаев

Кубан е 14-ти в класирането, но този тим има потенциал. Само погледнете последните резултати - равенство в Саранск, равенство срещу Зенит, победа с 6:2 над Локомотив. Дори загубата с 2:1 от Динамо бе незаслужена, защото краснодарци показаха по-стойностен футбол от съперника си.

Терек е във възход. Отборът спечели три от последните си пет мача и загуби само един. В миналия кръг Терек победи с 2:1 Спартак и в момента заема седмо място в класирането.

Лобкарев, Ткачев, Букур и Аршавин са аут от домакините. Гостите са без Коморовски, Мирзов, Садзаев и Родолфо.

Очаква се равностоен мач. Домакините трябва да положат много усилия, за да спечелят двубоя. Същото се отнася и за гостите. Най-вероятно ще видим едно вълнуващо равенство с поне два гола в него.

Прогноза: Кубан - Терек 1:1

 

 

Спартак - Краснодар
Стадион: "Откритие Арена"
Дата: 22.11.2015г.
Час: 18:30
Съдия: Игор Низовцев

Главният мач от неделната програма на руската Висша лига. Намиращият се в амок Спартак приема прогресиращият Краснодар. Домакините допуснаха три загуби в последните си пет мача, като победите не впечатляват - те са срещу аутсайдера Мордовия и срещу Динамо, който в момента всеки може да бие. На всичкото отгоре в пресата излязоха съобщения за скандали вътре в тима, които бяха опровергани, но така или иначе московчани не изглеждат добре.

Що се отнася до Краснодар, тимът сбърка срещу Анжи и Уфа през октомври, но след това записа три поредни победи, включително в миналия кръг над ЦСКА Москва.


Макеев, Гранат, Озбилиз, Ананидзе, Давидов, Мовсисян и Таски са аут заради травми, последният е наказан. Гостите са без Синицин, Перейра, Лаборде.

В последните години двата тима правят ярки и запомнящи се мачове. Интересното е, че Спартак постига победа през лятото, но това е недостатъчно, за да бъде върнат "дълга", защото предишните три двубоя завършиха с победи за краснодарци и с голова разлика 11:1! Очакванията са видим битка днес, в която сме склонни да отдадем предпочитания на гостите.

Прогноза: Спартак - Краснодар 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
235