Барселона отново ще се окаже голям залък за Юнайтед


FUTBOL-TV

Барселона отново ще се окаже голям залък за Юнайтед

Барселона - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Левайс Стейдиъм", Санта Клара
Дата: 25.07.2015 г.
Час: 23:00


Европейският клубен шампион Барселона започна очаквано с победа участието си в най-оспорваната Група 3 на турнира International Champions Cup, които мачове се провеждат по стадионите в Северна Америка. В първия си двубой "каталунците" победиха с 2:1 състава на ЛА Галакси. Головете за "блауграна" бяха дело на Луис Суарес в края на първата част и на Серхи Роберто в началото на второто полувреме. За тима от Лос Анджелис точен бе Майер в добавеното време на срещата. Иначе до момента "каталунците" не са кой знае колко дейни на трансферния пазар, а и няма и защо, тъй като тимът разполага с предостатъчно класни футболисти. В отбора бяха привлечени Алейкс Видал от Севиля и Арда Туран от Атлетико Мадрид, а Монтоя бе преотстъпен за една година под наем в италианския Интер. Другите, които няма да са част този сезон за Барса поради същата причина, са Денис Суарес в Севиля и Кристиан Тейо в Порто.

Манчестър Юнайтед записа втора победа в надпреварата. След като "червените дяволи" стартираха с минимален успех с 1:0 над състава на Клуб Америка с гол на новото попълнение Шнайдерлин, във втория си двубой играчите на Луис Ван Гаал победиха американския Сан Хосе с 3:1. Точни за успеха на 20-кратните шампиони на Англия бяха Мата, друго ново попълнение - Мемфис Депай, и Перейра.

За последно двата отбора се изправиха един срещу друг през 2012 г. в приятелска среща, която "лос кулес" спечелиха след изпълнение на дузпи. Година по-рано пък "червените дяволи" спечелиха с 2:1 пак в контрола, а последният официален двубой помежду им е финалът в Шампионската лига през 2011 г., когато Барса спечели с 3:1.

Прогноза: Барселона - Манчестър Юнайтед 3:2

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
300