Реал ще запише първа победа на International Champions Cup


FUTBOL-TV

Реал ще запише първа победа на International Champions Cup

Манчестър Сити - Реал Мадрид
Стадион: "Крикет Граунд", Мелбърн
Дата: 24.07.2015 г.
Час: 13:00

В регионална зона Австралия на турнира International Champions Cup един срещу друг се изправят съставите на Манчестър Сити и Реал Мадрид.

Най-скъпият играч в историята на английския футбол Рахим Стърлинг отбеляза първия си гол за Манчестър Сити след малко повече от две минути в дебюта си за своя нов клуб след трансфера на стойност 49 милиона лири от Ливърпул. "Гражданите" победиха италианския Рома с 3:2 след изпълнение на дузпи, а редовното време завърши наравно 2:2, като на два пъти футболистите на Мануел Пелегрини повеждаха в резултата, но "вълците" успяваха да изравнят чрез Миралем Пянич. В крайна сметка Ман Сити спечели при изпълнението на 11-метровите наказателни удари. Иначе футболният сезон в Англия започва след малко повече от две седмици, а в първия си двубой Сити гостува на Уест Бромич. След срещата с Реал Мадрид "гражданите" ще изиграят още две проверки. На 27 юли тимът гостува в Ханой на националния отбор на Виетнам, а на 1 август манчестърци са отново гости, само че този път на германския Щутгарт.

Испанският колос Реал Мадрид пък започна със загуба от Рома участието си на приятелския турнир. "Лос меренгес" и "джалоросите" не успяха да си отбележат гол в редовното време, а при изпълнението на дузпите "кралският клуб" отстъпи с 6:7 в дебютния двубой от ерата "Рафаел Бенитес" за "лос бланкос". Двата състава си размениха по едно полувреме, като след почивката Кристиано Роналдо и компания натиснаха сериозно, а съдията Марк Клатънбърг ощети испанския клуб, неотсъждайки дузпа в края на срещата. При дузпите единствено дошлият от Еспаньол Лукас Васкес не успя да се разпише. След двубоя с Ман Сити на Реал му предстоят мачове в Китай срещу италианските Интер и Милан съответно на 27 и 30 юли.

Прогноза: Манчестър Сити - Реал Мадрид 1:2

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
264